Przygoda spotyka nas wtedy, kiedy się w nią rzucimy.

IndeksCalendarFAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

Eliza Doolittle

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Eliza Doolittle
Przywódczyni Stada
Przywódczyni Stada

Liczba postów: 25

Karta Postaci
Liny: 15
Rasa: Doberman

PisanieTemat: Eliza Doolittle   Pon Gru 27, 2010 7:45 pm

Imię/Przezwisko: Eliza Doolittle
Rasa: Border Collie
Stado: Jezior
Charakter: PP jest jak grzałka, jest stanowcza zawsze ma orientację w terenie - nie wiem co napisać. Jest miła, uporządkowana, pomocna i cóż jak mówiłam stanowcza i wie co robi, czasami może utracić trochę umysłu ale zaraz wracają wraz z większymi pomysłami.
Wygląd zewnętrzny: Princess ma uszy, jeszcze w całości jej kolor sierści jest podpalany krótka i wypadająca, oczy czarne jak smoła. Pazury są ostro zakończone, często rozcinają poduszki ew, wbijają się w ziemię.
Cechy Szczególne: O dziwo jeszcze nie ma oprócz wychudzonych łap.
Rodzina: Niestety nie stąd. Ale mogę trochę o nich powiedzieć, chyba....
(o.) Gorathon - Ułożony i spokojny do czasu gdy ich córkom włos z głowy nie spadnie, kiedyś był przywódcą ale z racji już był stary, jako przywódca musiał zdobyć jakąś padlinę poszedł wieczorem i już nie wrócił.
(m.) Kate La Comandor - Również ułożona i spokojna ale też do czasu kiedy córkom nie spadnie włos, sierść
Historia: Princess urodziła się niedaleko miasteczka Salem w sforze zachodniej, jej matka zaszła w ciążę roku 2007 tuż przed wyborami alfy stada, Gorathon - zwyciężył. Ojciec godnie rządził stadem lecz kiedy wygrał miał już 12 lat kiedy Princess przyszła na świat ojca nie było, lecz wrócił. Salem zaginęło.
Co się stało ?
W mieście Andeeq w stadzie południowe stado wraz z północnym (Markhis) doszli do paktu zniszczenia miasteczek czyt. Salem i Qeewis (stado wschodnie) Stada połączyły się i wraz z członkami wyruszyli, ta podróż wszystko zmieniła.
Najpierw zaatakowali Andeeq psy z tego stada zostały zamknięte w klatkach i spakowane na statek "Tudzież tam to i tu! 404" rejs samotny. Naszego stada nie udało im się odebrać, to znaczy udało ale ciężko było im przejść przez bramę Salem, rozbroili bramę psami obronnymi.
Princess miała wtedy nie miej niż więcej, wpakowali ją do dużej klatki wraz z innymi szczeniętami, podróż była śmiercionośna ale wszyscy przeżyli.
Wyrzucili klatki na jakiejś wyspie.
Dżungla była bardzo duża, lecz psy nie wiedziały że 90 km za dżunglą jest cywilizacja, ludzie itp.
Psy żyły rok, ten rok okazał się nie dość spokojnym rokiem alfy stad martwiły się co robić, jak znów dostać się do Miejscowości Akhallish. Udało im się, mapa była gotowa teraz łódź którą będą przemierzać samotne mile, kilometry.
Wszystko trwało rok, nie było ani chwili spokoju, psy biegały nawet szczenięta powijały się.
Wszyscy spakowali się na łódź, niestety znów rok ! Płynęli aż do płynęli do Akhallish, dwa stada rozdzieliły się do swych miast, stad. Po tych całych dwóch latach miasta Andeeq i Markhis rozdarły swój pakt, miasta były opuszczone i zarośnięte. Gnidy.
Stado osiedliły się na nowo w swych miastach, stada wrogie im nie ujrzały ich powrotu, lecz tajemnicze źródło im szepnęło iż wrócili, nie zbliżali się na te tereny. Miasta które były ze sobą wrogo nastawione wiedziały że przegrają dwa miasta to siła, walka z żywiołami.
Było dobrze, ale może tak nie do końca, Ojciec PP umarł matka ze starości pokładała się na łożu śmierci, miasta zapadały się pod osłoną nocy, wszystko szło nie tak.
Kiedy Paradise miała już 3 lata zaczęła trening na alfę zaczęła w zimie zakończyła w lecie. Do tych czasów powstały trzy stada "Stado Puszczy" , "Stado Jezior" i "Stado Potępienia". Miasta zniknęły, tereny były podzielone. Każdy przejął władzę, Stado Jezior Należało do Princess Paradise.
I od tego czasu, kraina wiodła spokojne życie.
Wymarzona Ranga: Jak dla mnie to nie mam jakoś wymarzonej rangi myślę że wszystko jest na swoim miejscu, a ja muszę się tylko starać.
Inne Uwagi: Lubię marchewki i czytaj więcej książek ? Nie mam weny.
PS. Jeśli nie mam weny nie wkurzać mnie xd
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

Eliza Doolittle

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1